QUI SOM?

Enracat som una empresa d’enginyeria catalana especialitzada en serveis d’alta disponibilitat de sistemes informàtics. Vetllem i garantim la seguretat i la protecció de dades davant qualsevol atac o amenaça.

A Enracat oferim els serveis d’alta disponibilitat de les dades i sistemes de hardware i software. Garantim al client la connexió al seu negoci per evitar el servei a usuaris i empleats.

A Enracat facilitem el teletreball i oferim la gestió de la connectivitat empresarial perquè mai s’aturi la connexió i la producció.

A Enracat disposem d’una infraestructura pròpia de servidors, sistemes d’emmagatzematge de dades, còpies de seguretat, sistemes de filtrat de malware i atacs informàtics, a més de connexió directe a internet.

A Enracat elaborem serveis tècnics de peritatge relacionats amb la gestió de dades de sistemes informàtics per determinar els procediments, protocols i normes que permetin obtenir proves fiables que poden ser presentades davant un procediment judicial o per a informes interns.